Ga naar de inhoud

We kunnen weer de boer op! Grote Clubactie 2017 incl. SUPERLOT!!

  • door

Grote-Clubactie

Ook dit jaar doet onze club weer mee met de Grote Clubactie!
De lotenboekjes liggen klaar in de kantine van onze rijvereniging.

Degene die de meeste loten verkoopt ontvangen een persoonlijke attentie! Dus, uit liefde voor de club, succes met de loten verkoop! 80% van de opbrengst is voor de clubkas. (Meer info: https://clubactie.nl/overclubactie)

Het Superlot
In 2013 introduceerde de Grote Clubactie een nieuw soort lot: het Superlot! Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is dé manier om de inkomsten voor je vereniging te vergroten. Het heeft namelijk een verkoopwaarde van €150,- (50 x €3 per lot), waarvan 80% (minus eventuele incasso- en verzendkosten*) naar de vereniging gaat. Voor de Superloten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. €5.000,-) voor jouw vereniging! Met de aanschaf van een Superlot, geeft de koper jouw club kans op deze superprijs; een enorm sympathiek gebaar. Maar voor de koper zelf is het Superlot ook interessant: de koper ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot. Superloten zijn ideaal om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij jullie vereniging. Een nieuwe markt ligt voor je klaar! Vergroot de inkomsten voor je club, verkoop Superloten.
* Incassokosten zijn €0,10 per geregistreerde aankoop en verzendkosten zijn, afhankelijk van de grootte van het pakket, €4,- voor een klein pakket en €7,50 voor een groot pakket.

Superloten bestellen
Het bestellen van Superloten kan via de bestelmodule. Inge van Dijken kan deze loten voor je bestellen.  Heb je een Superlot verkocht, dan dien je deze te registreren, ook dit zal Inge voor jullie verzorgen! Heb je nog vragen neem dan een kijkje op de website:  https://clubactie.nl/superlot.

Onze doelstelling is om van deze opbrengsten een leuke activiteit te organiseren waar iedereen aan mee kan doen. Bedankt voor jullie inzet!

GCA

Grote Clubactie