Ga naar de inhoud

Partners

Schoonheidssalon Kardewu

Kardewu is een erkende huidspecialist en master in verschillende huidverbeterings technieken, philings en microneedling. Met al ruim 20 jaar ervaring in de branche inmiddels ook gespecialiseerd in de (semi)permanente make-up van wenkbrauw, eyeliners en lippen.

Bij tuincentrum Bloemen Cees worden de bloemen en planten nog rechtstreeks ingekocht op de veilingen, meerdere dagen per week zit Ronald op de klok om het assortiment bij elkaar te kopen. Dagelijks rijdt er een eigen auto in Emmen en omstreken van de bezorging van bestellingen.

Bij Studio Goldfinger kunt u terecht voor bodytanning, manicure van de nagels, zetten van acryl, gel of lakken van de natuurlijke nagel én voor de aankoop van bijbehorende producten. Desireé Bouten heeft al 15 jaar ervaring in dit vak en doet dit elke dag met veel plezier. 

Als geen ander kent Grimme Makelaardij de kleine details waar het vaak om draait bij de verkoop van uw woning. Grimme Makelaardij bemiddelt al sinds 1998 in de aan- en verkoop van onroerende zaken in Zuid-Oost Drenthe. 

 

Henisol Emmen BV is een dynamisch industrieel en internationaal familiebedrijf met vestigingen in Emmen, Delftzijl, Hengelo en Meppen (D). Binnen Henisol bevindt zich een schat aan kennis en ervaring, gezien de meeste medewerkers al tientallen jaren werkzaam zijn in de isolatie en/of steigerbouw branche. 

Een nieuwe woning, een nieuwe start. Claudia en Karen heben een passie voor het vak makelaardij. Daarin leggen zij betrokkenheid, professionaliteit, marktkennis en inlevingsvermogen in diverse situaties. 

Makers van het Noorden sinds 1972. Koenen Bouw is gevestigd en heeft haar roots in Emmen. Als ontwikkelaar en bouwbedrijf opereren ze voornamelijk in het prachtige Drenthe en Salland. Zij ontwikkelen en realiseren projecten van wonen, werken, winkelen en recreëren, voor gemeenten, corporaties en andere opdrachtgevers.  

Noordland Makelaars is in 1985 opgericht. Er heerst een informele maar zakelijke sfeer, waar er wordt gewerkt in een klein team waardoor zij snel en effectief kunnen handelen. Zij adviseren bedrijven, stichtingen en overheden bij de aan- en verhuur + aan- en verkoop van winkels, kantoren en bedrijfspanden. Actief in Groningen, Friesland en Drenthe.

Quick reclame is hét signbedrijf van Nederland gevestigd in Emmen. Zij werken voor iedere onderneming, waarbij zij graag een bedrijf ontzorgen met het totale pakket. Gevelreclame, bewegwijzering, autoreclame en alle andere mogelijke vormen van reclame. Quick Reclame adviseert, ontwerpt, print freest, lazert en monteert. Zij zijn dé reclame experts.

Techniekplein Emmen is een samenwerking van meerdere zelfstandige bedrijven gevestigd aan de Willem Schoutenstraat in Emmen. De bedrijven voeren een breed assortiment werktuigbouwkundige, componenten, elektrotechnische installatie en een op maat gesneden service, elk op eigen specialistisch gebied met uitwisselbaarheid van personeel in de diverse sectoren.

Stal A. Kollen

Stal A. Kollen is gespecialiseerd in de verkoop én africhting van springpaarden. In het mooie westersebos heeft Ashley een locatie met mooie 20×40 springpiste, paddocks, weilanden én 10 ruime boxen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Ashley op 06 27208924

EQ Athletica is ontstaan uit de behoefte aan functionele en technische paardensportkleding die toegankelijk was. Het merk is in 2017 opgericht en naast de populaire rijbroek is er een hele collectie ontstaan. Elk items is tijdloos, comfortabel en kwalitatief goed. Ook wordt elk item uitgetest door een team van ruiters en amazones.

Wesseling materieel is uw specialist als het gaat om verkoop, verhuur, reparatie en taxatie van aanhangwagens, paardentrailers in de provincie Drenthe en omstreken. In de showroom is er een grote voorraad aanhangwagens en paardentrailers in diverse soorten en maten.

Bij Wensink Occasions vinden wij het van belang dat u met zekerheid in uw auto kunt stappen. Daarom worden al onze occasions ondervonden aan een technische keuring.  Daarnaast worden al onze occasions standaard aangeboden met 12 maanden wegrijgarantie. Wel zo aangenaam!

GlimMobiel onderscheidt zich door het grote aanbod van diverse diensten. Elk voertuig dat rijdt, vaart en vliegt is bij ons na een behandeling weer zo goed als nieuw! Kwaliteit en service staan bij ons op de eerste plaats. Was- en poetsbedrijf GlimMobiel is in 2000 opgericht door Martijn Bruinsma.

Partner worden van de Esdalruiters!

Er zijn een aantal mogelijkheden om partner te worden van de Esdalruiters. Hieronder staat weergegeven wat er allemaal mogelijk is:

– Donateur: jaarlijks doneert u dan een door uzelf gekozen bedrag aan onze vereniging

– Bordsponsor; voor € 100 per jaar hangen we uw reclamebord in onze mooie overdekte rijhal.

– Overige; bijvoorbeeld bordsponsor in ruil voor een product of dienst.

Voor meer informatie over donateur of (bord)sponsor worden van onze vereniging neem dan contact op met Inge van Dijken (ingevdijken@kpnplanet.nl/06-23162824).