Meteen naar de inhoud

Partners

De Boer Aanhangwagens B.V.

De Boer Aanhangwagens is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers. Al meer als 35 jaar kunt u terecht voor verkoop, verhuur en onderhoud. 

Bij tuincentrum Bloemen Cees worden de bloemen en planten nog rechtstreeks ingekocht op de veilingen, meerdere dagen per week zit Ronald op de klok om het assortiment bij elkaar te kopen. Dagelijks rijdt er een eigen auto in Emmen en omstreken van de bezorging van bestellingen.

Al ruim 10 jaar is DealerAuto’s Emmen het vertrouwde adres in Zuid-Oost Drenthe. Zij verkopen jonge gebruikte auto’s met een zeer lage kilometerstand en volledige aanwezige historie. Ook hebben zij een volledig uitgeruste werkplaats waar de onderhoud en reparaties aan de auto verzorgd kan worden.

Als geen ander kent Grimme Makelaardij de kleine details waar het vaak om draait bij de verkoop van uw woning. Grimme Makelaardij bemiddelt al sinds 1998 in de aan- en verkoop van onroerende zaken in Zuid-Oost Drenthe. 

 

Henisol Emmen BV is een dynamisch industrieel en internationaal familiebedrijf met vestigingen in Emmen, Delftzijl, Hengelo en Meppen (D). Binnen Henisol bevindt zich een schat aan kennis en ervaring, gezien de meeste medewerkers al tientallen jaren werkzaam zijn in de isolatie en/of steigerbouw branche. 

Een nieuwe woning, een nieuwe start. Claudia en Karen heben een passie voor het vak makelaardij. Daarin leggen zij betrokkenheid, professionaliteit, marktkennis en inlevingsvermogen in diverse situaties. 

Makers van het Noorden sinds 1972. Koenen Bouw is gevestigd en heeft haar roots in Emmen. Als ontwikkelaar en bouwbedrijf opereren ze voornamelijk in het prachtige Drenthe en Salland. Zij ontwikkelen en realiseren projecten van wonen, werken, winkelen en recreëren, voor gemeenten, corporaties en andere opdrachtgevers.  

Noordland Makelaars is in 1985 opgericht. Er heerst een informele maar zakelijke sfeer, waar er wordt gewerkt in een klein team waardoor zij snel en effectief kunnen handelen. Zij adviseren bedrijven, stichtingen en overheden bij de aan- en verhuur + aan- en verkoop van winkels, kantoren en bedrijfspanden. Actief in Groningen, Friesland en Drenthe.

Quick reclame is hét signbedrijf van Nederland gevestigd in Emmen. Zij werken voor iedere onderneming, waarbij zij graag een bedrijf ontzorgen met het totale pakket. Gevelreclame, bewegwijzering, autoreclame en alle andere mogelijke vormen van reclame. Quick Reclame adviseert, ontwerpt, print freest, lazert en monteert. Zij zijn dé reclame experts.

Techniekplein Emmen is een samenwerking van meerdere zelfstandige bedrijven gevestigd aan de Willem Schoutenstraat in Emmen. De bedrijven voeren een breed assortiment werktuigbouwkundige, componenten, elektrotechnische installatie en een op maat gesneden service, elk op eigen specialistisch gebied met uitwisselbaarheid van personeel in de diverse sectoren.

Voor verkoop, onderhoud, reparatie of verhuur van tuinmachines. Van Tuijl heeft een mooie showroom aan Handelsweg 15 Emmen, er zijn diverse machines op voorraad voor de verkoop.

VOKA heeft met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en bouwen van kassen met hoogwaardige materialen. VOKA is een veelzijdige onderneming met uiteenlopende kassenbouw projecten.

Wesseling materieel is uw specialist als het gaat om verkoop, verhuur, reparatie en taxatie van aanhangwagens, paardentrailers in de provincie Drenthe en omstreken. In de showroom is er een grote voorraad aanhangwagens en paardentrailers in diverse soorten en maten.

Partner worden van de Esdalruiters!

Er zijn een aantal mogelijkheden om partner te worden van de Esdalruiters. Hieronder staat weergegeven wat er allemaal mogelijk is:

– Donateur: jaarlijks doneert u dan een door uzelf gekozen bedrag aan onze vereniging

– Bordsponsor; voor € 100 per jaar hangen we uw reclamebord in onze mooie overdekte rijhal.

– Overige; bijvoorbeeld bordsponsor in ruil voor een product of dienst.

Voor meer informatie over donateur of (bord)sponsor worden van onze vereniging neem dan contact op met Inge van Dijken (ingevdijken@kpnplanet.nl/06-23162824).