Ga naar de inhoud

Lid worden

Hoe werkt het?

Voordat je een inschrijving bij ons kan voltooien is het belangrijk dat je een inschrijfformulier invult, deze zijn verkrijgbaar in de kantine van de manege of hier online te downloaden. Inschrijfformulier-Esdal.

Het inschrijfformulier kan online of op papier ingeleverd worden bij Erna Vonder (esdalnieuws@esdalruiters.nl)

Sleutellid?

Het is ook mogelijk om sleutellid te worden van onze vereniging, je neemt dan geen deel aan de lessen en hoeft geen lidmaatschap voor de KNHS via onze vereniging. Je krijgt de sleutel die toegang geeft tot onze 20×60 binnenhal inclusief hindernismateriaal en kan zo vaak mogelijk rijden, met uitzondering van de lesavonden en concoursen. De kosten van een sleutellidmaatschap is te vinden onder ‘Lidmaatschappen’

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Erna Vonder (esdalnieuws@esdalruiters.nl) of het bestuur.

Afmelden?

Wilt u zich afmelden als lid van de Esdalruiters? Houd er dan rekening mee dat je een opzegtermijn van twee maanden hebt per de eerste van de komende maand. Wil je overstappen naar een andere vereniging? Dan dien je uiterlijk vóór 29 november je af te melden i.v.m. opzegging bij KNHS per 1/12. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Viola Nijland (vegasje@gmail.com).

Proeflessen?

Wil je geen lid worden maar wel lessen? Dat kan, het is mogelijk om een proefles te volgen en op basis daarvan te bepalen of je vaker mee wilt rijden. Onze lessen zijn geheel vrijblijvend. Dit betekent dat er elke week gevraagd wordt wie er allemaal mee rijd. Rij je niet mee? Dan betaal je ook niet voor die les (€15). Voor meer informatie mag er contact opgenomen worden met Viola Nijland (vegasje@gmail.com).