Ga naar de inhoud

Clubkampioenschappen 2015

In 2015 zullen de clubkampioenschappen op zondag 8 maart worden verreden!
Overdag mogen alle combinaties, zowel dressuur als springen weer in de baan om te strijden om de titel “Clubkampioen”. We vinden het leuk als zoveel mogelijk leden meedoen, dus ook al ben je rijdend lid of niet, rijd je heel veel wedstrijden of juist nooit, of vind je het gewoon leuk om een keer en (andere) proef te oefenen of een oefenparcours te springen, dan is dit je kans!

In verband met het grote succes en hilariteit van de hindernisbaan vorig jaar kunnen we dit jaar niet om dit leuke gebeuren heen. Na de dressuur worden alle deelnemers in de binnenbak verwacht, wie als snelste de hindernisbaan te paard weet af te leggen wint de titel “snelste Esdalcombinatie van 2015!”.

De prijsuitreiking is dit jaar niet aansluitend, maar tijdens de feestavond op 28 maart 2015. Tevens is er een wijziging aangaande de wisselbokalen. Voorgaande jaren werd de wisselbokaal uitgereikt naar aanleiding van de beste coupons van het afgelopen jaar. Het bestuur heeft besloten dit niet meer zo te doen. Het inleveren van de coupons verdwijnt en de beste paard- pony combinaties tijdens de clubdag krijgen de bokalen uitgereikt. Ben je bijv. derde geworden bij de dressuur met je paard, maar zijn de nummers 1 en 2 een pony combinatie, dan ben je wel de beste bij de paarden dus ontvangt diegene de wisselbokaal.

Opgeven kan via de lijsten die hangen in de manege of via de mail (janetdusseljee@home.nl)

Deelname feestavond (aanvang 19.00 uur, 10 p.p. excl. drankjes).
Op 14 februari worden de inschrijflijsten verwerkt ivm de voorjaarsvakantie.

Wij hopen op veel deelname!

Hartelijke groet,

Inge van Dijken en Janet Dusseljee