Ga naar de inhoud

Lesindeling

 

2022

Maandagavond
18:30-21:30


Dressuurlessen, afgewisseld met springen en WE oefeningen. Gegeven door Viola Nijland (Allround Instructrice Basis). Viola heeft al meerdere paarden opgeleid tot ZZL dressuur, meer dan 10 jaar ervaring met het trainingen van afdelingsdressuur teams en het maken van kür op muziek. Richt zich op de basis en kijkt naar de potentie van paard en ruiter. Plezier en ontspanning staat voorop!

We werken op basis van inschrijving. Je wordt toegevoegd aan de groepsapp, mocht je willen meerijden in de les dan kun je dit aangeven voor die avond. Er wordt een passende planning gemaakt naar niveau en passend tijdstip. Doe je niet mee dan betaal je ook niet. Kosten zijn €15 per persoon, per uur. Maximaal 3 in een uur, onze rijbaan is 20×60 dus voldoende ruimte. Wanneer er onverhoopt toch 4 combinaties meerijden betaal je €12,50. Afmeldingen voor de les dienen minimaal 24 uur van te voren te worden doorgegeven in de groepsapp.

Dinsdagavond om de week (vanaf november)
19:00-21:00

Manege is dan verhuurd aan de Olieveldruiters. Er worden dressuurlessen gegeven. Je kunt eventueel ook meerijden in deze lessen, gegeven door Lianne Ottens