Ga naar de inhoud

Melanie Snel 2022

Ik ben Melanie Snel en ben 29 jaar, en ik heb een zoontje van 3 jaar, ik rij 1 paard Ilonka in de klasse L2 dressuur.

Ik ben begonnen met paardrijden toen ik 14 jaar oud was op de manege met daarnaast 1 verzorg pony en 1 paard, was heel erg fanatiek met rijden en tevens ook begonnen met hun beleren samen met de eigenaar heb daar veel van geleerd, de jaren erna toen ik 18 werd heb ik me eerste eigen paard gekocht van het werken op een mini manege en op een dressuurstal waar ik tevens paarden en pony’s beleert heb.
Toen ik 23 werd hadden wij een andere paard gekocht genaamd Ilonka die heb ik vanaf de grond alles zelf geleerd heb (zadelmak maken niet)
We zijn nog steeds bezig om veel van elkaar te leren en elke week les we hebben het al ver geschopt gezien onze geschiedenis. We hebben zelf in de klasse B de Eekwal bokaal gewonnen in 2019, Ben dan ook enorm trots op haar, sinds kort rijden wij bijna elke maandagavond bij de Esdalruiters bij Viola wat erg leerzaam is, daarnaast hebben wij ook nog privé les van Lianne.
Ilonka en ik hopen het nog ver te mogen schoppen in de sport en het zou een droom zijn als we een keer in de meertallen mee mogen rijden.
Maar met hard werken en training gaat dat ons vast lukken.

Heel erg bedankt dat ik een stukje mocht schrijven, Ik geef de pen door aan: Nathalie Biemold

Onze eerste rit samen in 2017 wat was ik trots.
Hier waren wij 1 jaar een combinatie.
Lol met knol.
Wedstrijd L2 bij de eekwal ruiters