Ga naar de inhoud

Nathalie Biemold – oktober 2022

Zoals beloofd hieronder nog mijn stukje voor op de website. Ik denk dat Erna het wel leuk gaat vinden om een stukje te schrijven, dus wil ik de pen graag hierna aan haar doorgeven. 

Mijn naam is Nathalie Biemold en ik ben 21 jaar. Wij hebben 4 pony’s en 1 paard in eigen beheer. Zelf ben ik alleen actief met onze zwarte D-pony merrie genaamd Miley. Samen rijden wij M2 dressuur tussen de paarden.

Bij mij is de liefde voor de paardensport al vroeg begonnen. Voordat ik ben begonnen met rijden op de manege ging ik al vaak mee naar de verzorgpaarden van mijn zus. Na een tijdje te hebben gereden op de manege ben ik door een boer gevraagd om zijn pony’s te gaan rijden. Nadat deze allemaal verkocht waren heb ik zelf een drachtige shetlander gekocht, met haar heb ik veel gewandeld en gement. Helaas is zij vorig jaar op 25 jarige leeftijd overleden aan koliek.

In 2011 liepen we zoals elk jaar een rondje over de Zuidlaardermarkt. Totdat we een leuke 2 jarige zwarte merrie tegen kwamen. Deze pony hebben wij een paar dagen later opgehaald, ze stond toevallig bij een boer in de buurt. De eerste jaren samen hebben wij alleen maar buitenritjes gereden, rijden deden wij niet echt fanatiek. Zo nu en dan hebben we wel een Bixie wedstrijd meegereden. Daarna zijn we overgegaan naar de BB dresuur en zo verder gereden tot waar we nu zijn in de klasse M2. 

Samen met Miley rijd ik bijna wekelijks mee in de verenigingsles. Naast de goede hulp  tijdens de verenigingslessen van Viola heb ik ook nog privéles van Marissa. Zij sluiten goed bij elkaar aan en zo komen wij steeds een stapje dichterbij ons doel: de klasse Z1

Foto 1 = Mijn eerste pony: Lady

Foto 2 = Miley als 3-jarige 

Foto 3 = Vakantie veluwe 2019

Foto 4 = M1 dressuur Stuifzand 

Foto 5 = Selectie regiokampioenschap M1 2022