Rabobank Clubsupport Actie 2020

Rabo ClubSupport

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiĆ«le ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? 

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiƫle ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Ook LR & PC de Esdalruiters doet mee met deze actie: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Ons doel

Door de corona zijn ook wij als vereniging getroffen en is er geen ruimte voor zaken die onderhoud vergen zoals de sproei installatie om te zorgen dat de ruiters kunnen trainen op een goede en verantwoorde bodem. Ons bestedingsdoel is onderhoud en vernieuwen van de sproei installatie, afhankelijk van het bedrag, zowel voor de binnen rijbaan als de buiten rijbaan.

Over Esdalruiters

Wij zijn een rijvereniging in Emmen die zich richt op mensen met een eigen pony of paard. Onze accommodatie bestaat uit een binnen rijhal(20mtr x 60mtr) en een buitenbak en een kantine. Het is gunstig gelegen aan de rand van de rietplas kortom ook met de mooie mogelijkheid om na een inspannende les of training te kunnen ontspannen met een buitenrit.